Stockholms Internationella Montessoriskola Reviews (4)

Average Ratings

Overall 1.00
Facilities n/a
Academics n/a
Teachers n/a
Sports n/a
Music & Arts n/a
Science & Tech n/a

Reviewer Nationalities

Not enough review data.

Add Your Review >

How would you rate Stockholms Internationella Montessoriskola?

Reviews from Google

Recent reviews posted on Google.

Google logoRating: 

Lillie Dominic, 2 weeks ago


En skola med bra syfte, men finns ingen elevdemokrati över huvud taget. Sedan så får man ett aggressivt bemötande av ägaren av skolan. Om du har en åsikt som du vill förändra så ska du inte ta upp det med ledningen, dom lyssnar inte alls på dig.

Google logoRating: 

Edwin Press, 2 weeks ago


Jag tycker verkligen att STIMS är en bra skola, man lär sig väldigt mycket och lärarna är väldigt hjälpsamma, har gått där sen F-klass men har aldrig tyckt att skolan var tråkig. Verkligen den bästa skolan i Sverige tycker jag!

Google logoRating: 

K K, a year ago


Hopplös attityd! Oförskämd personal! Personalen blev arg bara för att du ställde frågor om barnen. De alltid sa till föräldrarna om de är inte njöd de kan fa sina barnen att gå till en annan skola! För stolt över skolornas föråldrade rykte! Om du lämnar dem ett meddelande och be dem att återkomma till dig, inget svar! Om du ringer dem, de vill hänga upp fort och ska berätta för dig att du ska titta på webbplatsen istället (men det visar bara generell information). De hängde även upp telefonen innan jag slutade prata! Rekommenderas inte!

Google logoRating: 

Laila Farrah, a year ago


riktigt dåligt bemötande i telefon när elev ringde för att ansöka om praktik plats. Eleven vart avbruten och arrogant bemött! FY och skäms på den telefonisten som besvarade detta samtal!

My Shortlist