International School Wassenaar The Hague
Reviews & Information

Your school? Claim it

The Hague, The Netherlands 

(13 other schools in The Hague)

2.4 from 5 reviews
Overall:
Facilities:
Academics:
Teachers:
Sports:
Music & Arts:
Science & Tech:

Ages Primary Language
11 to 16 English, Dutch
CurriculumMax Class Size
IB Unknown

The International School Wassenaar is part of Rijnlands Lyceum Wassenaar (RLW). Established in 1936, RLW prepares students for university and higher vocational education. RLW is one of the founding bilingual education schools in The Netherlands. Nestled in a picturesque setting in the heart of leafy Wassenaar, within touching distance of The Hague and Leiden, RLW delivers a first class secondary education through high standards and excellence in teaching. Our school of 800 students is small enough to ensure that each child is well-known and appreciated for who they are in a warm, safe and supportive environment. Our size allows us to get to know each child’s unique background and personality including their individual goals.


Website

Fees

Admissions

Contact


International School Wassenaar could show images here

More Info >

13 other schools in The Hague

How would you rate International School Wassenaar?

Reviews from Google

Recent reviews posted on Google.

Rating: 

Maarten A., 10 months ago


Het Rijnlands is een goede middelgrote Havo/VWO school met goede voorzieningen, in een mooi schoolgebouw en in een fijne omgeving in Wassenaar. De sfeer op school is bijzonder prettig, leerlingen gaan leuk met elkaar om, pesten komt niet voor, en er is een heel enthousiast team van docenten, en een over het algemeen goede organisatie. Er zijn veel extra activiteiten, zoals een kunstklas, open podium, sport, olympiade, MUN. Ook zijn er mogelijkheden om extra vakken te volgen of taalcertificaten te halen. Aandachtspunten voor de school: op een tafeltjesavond kun je maximaal twee gesprekken inplannen (met twee docenten). Verder gebruiken niet alle docenten het digitale leersysteem (voor huiswerk enzo) dat is soms verwarrend.

Rating: 

Meidan Geva, 3 weeks ago


Leuke docenten

Rating: 

Martin Vanbergen, a year ago


Beste Nederlander, Mocht u overwegen uw kinderen naar dit internaat te sturen, doe het niet! Ik wil u hierbij behoeden voor het het verpesten van de jeugd van uw kind. Naar mijn mening is dit niet eens een school te noemen en zou ik hier ook niet op moeten reageren maar ik doe Hey toch om u te waarschuwen. Na mijn leuke tijd op de basischool leek mij dit een geschikte school, weinig leerlingen en een nette buurt. Maar dit is een vertekent beeld. Als u uw kind naar deze school sturen zal dit er voor zorgen dat uw kind een compleet verkeerd wereldbeeld krijgt. De docenten lappen de Nederlandse wet aan hun laars en nemen telefoon voor weken lang af. Ook zijn de lessen van een belachelijk laag niveau. Kortom, doe het uw kind niet aan!

Rating: 

lilian water, a year ago


teveel toetsen in een zeer korte periode achter elkaar, met daarbij ontzettend veel huiswerk en weinig oog voor leerlingen. De docenten letten niet veel op leerlingen die aandacht nodig hebben en luisteren totaal niet naar de leerlingen als zij iets te zeggen hebben. Op nummer 1 komt de kwaliteit van de school en onderaan komen de leerlingen in de ogen van deze school

Rating: 

Rich Flips, a year ago


heel veel huiswerk en super veel toetsen je hebt bijna geen jeugd en vrije tijd ga je een keer op engeland reis en dan word je telefoon afgepakt op engeland reis oftewel een top school xx ruben rijk philip eduart faris

13 other schools in The Hague

My Shortlist