Austrian-Hungarian European School Reviews (5)

Average Ratings

Overall 3.80
Facilities n/a
Academics n/a
Teachers n/a
Sports n/a
Music & Arts n/a
Science & Tech n/a

Reviewer Nationalities

Not enough review data.

Add Your Review >

How would you rate Austrian-Hungarian European School?

Reviews from Google

Recent reviews posted on Google.

Google logoRating: 

Tímea Litauszki, 3 years ago


A német anyanyelvű tanító nénitől anyanyelvi szinten megtanulnak németül. Emellett a magyar nyelv is fontos szerepet kap. Kedves pedagógusok, kedves gyerekek vannak itt. Kislányom ugyan még csak másodikos, de örömmel jön iskolába. Sokmindent megért és tud is mondani. Egészségesen táplálkoznak, több menüből választhatnak. Az allergiákat is figyelembe veszik. Nincsenek túl hajtva a gyerekek, sokat mozognak. Az órák is izgalmasak, játékosak.

Google logoRating: 

Dávid MONSPART, 3 years ago


Szépen rendben tartott épület és kert. Tornaterem pici, és levegőtlen, valamint csúszik a pálya. De van tollaslabdázási lehetőség

Google logoRating: 

Pavel Glasnov, 3 years ago


Remélem oda fogunk járni

Google logoRating: 

Bela Spiel, a year ago


Tisztelt olvasók! Én, mint itt 8 évet lehúzó diák igen jó véleménnyel vagyok az iskoláról. Anyanyelvi szinten megtanítanak németül. Ezzel kapcsolatban mondanék köszönetet az alsós illetve a jelenlegi osztályfőnökömnek. A jelenlegi tanári gárdám többi tagjának is ezúton nyilvánítanék köszönetet. Az igazgatónő minden nap keményen dolgozik azért, hogy egy kellemes helyet teremtsen diákjai számára. Az itt eltöltött éveimben rengeteg tudást és szeretetet kaptam az alább felsorolt emberektől. Azonban e kritikám elsődleges célja mégis az lenne, hogy leírjam, mi is zajlik a színfalak mögött. A legfelháborítóbbal kezdeném. Szörnyű érzés látni azt, ahogy néhány osztálytársam bánik az előbb felsorolt emberekkel. Ha a tanár mégis "lép", akkor meg nekik áll feljebb. Ezalól sajnos osztályfőnököm sem mentesült. Mindig védett minket, és egyenrangú félként kezelt. Jóindulatáért "cserébe" attrocitást kapott. A tanárok mellett a banda mást sem tisztel. A menzán szórakoznak az étellel, és aljas módon alázzák meg diáktársaikat. Az én dolgom tavaly félévkor fordult rosszra. Osztálykiránduláson úgy hívtak, amit most nem írok le. Egy kis idő múlva ez abba is maradt. Ezután kicsivel lebetegedtem. Ezalatt Senkik Alakulata kitalálta, hogy stréberezni fognak egy aljas módon: a szó első 2 - zöngétlen - betűjét mondogatják. Látták, hogy rosszul esett, ezért folytatták. Lassan már a fele osztály csinálta. Ugyan már csak párszor kell szembenéznem ezzel, mégis belém égett az emlék. Azonban még mostanában is előszeretettel használnak céltáblának. Amikor viszont összeszedem magam és visszaszólok, akkor a csapatszellem erejével úgy tűntetnek fel, mintha embert öltem volna. Találkoztam már azzal is, hogy ez a tanárok hibája, mert nem vették észre. Ez azonban azért volt, mert "barátaim" végtelenül aljas módon "végezték a dolgukat". Összefoglalás képpen idéznék egy pincértől: "Ez egy 5 csillagos étterem, 2 csillagos vendégekkel."

Google logoRating: 

WBT _, 3 months ago


Megtanultam h az egyes a LEGJOBB jegy!

My Shortlist